Stire

Deputatul Constantin Traian Igaş, despre duplicitatea PSD

18.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Deputatul democrat-liberal Constantin Traian Igaş este dezamăgit de votul pe care l-a înregistrat în Parlament moţiunea simplă a PDL, „Neşansa învăţământului românesc. Guvernul PNL şi Cristian Adomniţei au adus educaţia în pragul colapsului”.

„Am avut astăzi (n.r.: ieri, 17 septembrie) în plen dovada faptului că acest partid ce se pretinde doar a fi în opoziţie, nu este altceva decât un partid duplicitar”, a declarat Igaş care a completat că la doar o zi după ce votase propria moţiune simplă împotriva Guvernului, PSD a ratat ocazia de a repeta gestul votând şi moţiunea democrat-liberală.

„Este clar că acest partid se pretinde a fi în opoziţie, când de fapt, din umbră, sprijină actualul Guvern cu care speră să ajungă să distrugă în totalitate învăţământul din România. Să ne gândim puţin numai la lucrările de construcţie începute la Pecica sau Nădlac unde indiferenţa Guvernului este dovedită prin blocarea fondurilor pentru finalizarea şcolilor începute. Acei parlamentari care au votat pentru respingerea moţiunii sunt inconştienţi! Prin afundarea sistemului educaţional ne sacrificăm, practic, generaţiile viitoare. Este un risc pe care aceşti parlamentari şi-l asumă şi vor răspunde pentru votul lor de azi în faţa alegătorilor. Era momentul ca aceia care ne guvernează să-şi asume măcar în acest al doisprezecelea ceas prăbuşirea sistemului educaţional şi să încerce să mai repare din greşelile făcute în aceşti doi ani, de când la conducerea Ministerului Educaţiei şi Cercetării se află ministrul Adomniţei”, a  mai declarat deputatul Constan-tin Traian Igaş.

Moţiunea simplă a PDL, „Neşansa învăţământului românesc. Guvernul PNL şi Cristian Adomniţei au adus educaţia în pragul colapsului”, a fost respinsă, ieri, de Camera Deputaţilor, cu 77 de voturi „pentru”, 62 de voturi „împotrivă” şi 53 de abţineri.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (S.T.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro