Stire

Debandadă la Serviciul Permise Auto - Cozi interminabile ca pe vremea comunismului

18.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Cu toate că s-a atras atenţia, în nenumărate rânduri, asupra modului de organizare execrabil al Serviciului Permise Auto din subordinea Prefecturii, situaţia a rămas neschimbată.

Sute de arădeni care doresc să obţină acte sau să îşi întocmească un dosar pentru obţinerea permisului auto stau pe la cozi interminabile încă de la primele ore ale dimineţii, mulţi dintre ei ajungând acasă abia după închiderea programului şi chiar şi atunci tot cu problemele nerezolvate.

Zilnic redacţia ziarului nostru primeşte zeci de telefoane care sesizează lipsa de organizare a lucrătorilor Serviciului din ograda Prefecturii. În tot acest timp, conducerea Instituţiei nu ia nici  o măsură, deşi multe dintre aceste reclamaţii au ajuns demult la urechile prefectului. Arădenii care umplu zilnic holurile Instituţiei de Servicii Comunitare   au ajuns cu nervii la pământ şi nici nu mai au cuvinte să descrie coşmarul şi debandada din clădirea de pe strada Vicenţiu Babeş.

Suntem curioşi când se va trezi conducerea Prefecturii şi va lua măsuri pentru ca oamenii de rând, din banii cărora sunt plătiţi toţi angajaţii acestor instituţii, să simtă că Aradul este un oraş dintr-o ţară europeană, unde nu se mai stă la cozi ca pe vremea comunismului, după raţia de ulei zahăr sau pâine.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro