Stire

La Apateu - Proiect pentru spaţii verzi c?ştigat doar... pe h?rtie

19.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Primăria Apateu a câştigat 3,64 miliarde de lei pentru amenajarea unor spaţii vezi în localitate, printr-un proiect depus la Ministerul Mediului.
Totul sună frumos până aici. Hotărârea de guvern a fost dată, iar în luna mai conducerea primăriei a fost chemată la Bucureşti pentru începerea procedurilor, mai precis pentru ridicarea actelor necesare începerii perioadei de licitaţie publică. Însă... surpriză. Ajuns la destinaţie, primarul nu a primit nimic, comunicându-i-se doar verbal, fără prea multe explicaţii, că  va fi chemat din nou peste o lună. Şi de atunci au trecut nu mai puţin de... cinci luni. „Proiectul a fost câştigat prin hotărâre de guvern, hotărâre care a fost publicată şi în Monitorul Oficial. Am fost chemat la Bucureşti, iar când am ajuns acolo mi s-a spus că voi fi chemat din nou peste o lună. Acest lucru se întâmpla în luna mai şi până acum nu am mai primit nici un răspuns”, ne-a declarat primarul localităţii Apateu, Aurel Bondor.
Cele peste trei miliarde de lei urmează să fie investite de Primărie în amenajarea unui parc pe o suprafaţă de 2,75 de hectare în Berechiu, sat aparţinător de Apateu. „Vrem să amenajăm în acest parc, locuri de joacă pentru copii, dotate cu leagăne şi alte astfel de echipamente destinate distracţiei, vom amplasa băncuţe, coşuri pentru gunoi. Vrem să amenajăm un parc la norme europene în care toţi cetăţenii să se simtă bine”, a mai declarat edilul localităţii Apateu.
Din declaraţiile primarului Aurel Bondos, în aceeaşi situaţie se mai află încă cinci localităţi din judeţul Arad: Apateu, Mişca, Dorobanţi, Lipova, Chişineu-Criş.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro