Stire

?ncepe Conferinţa Terapiilor Complementare şi Alternative

19.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Începând de astăzi, de la ora 10:30,  sala mare a Filarmonicii Arad va fi gazda Conferinţei Internaţionale de Terapii Complementare şi Alternative - ANATECOR, aflată la cea de a 12 – a ediţie. Primăria Arad va sprijini şi ea în acest an organizatorii acestor terapii, care sunt Comisia de Sănătate şi Familie din cadrul Parlamentului României, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, şi  Academia de Ştiinţe Medicale.  Evenimentul  va cuprinde începând de astăzi lucrări ştiinţifice expuse în plen, work-shop-uri în care  terapeuţii vor face demonstraţii, precum şi un târg de produse naturiste. Pentru work-shop-uri s-au înscris 120 de persoane. Vor fi şi peste 90 de participanţi la secţia  comunicări.  Pentru că este o conferinţă internaţională, vor fi prezente persoane din Statele Unite ale Americii, Ungaria, Moldova, Germania şi Rusia. Remus Tănase, preşedintele ANATECOR, afirmă că asociaţia nu mai este acum privită ca o sectă deoarece România este prima ţară din Europa şi a doua din lume (după SUA) care a introdus în legalitate terapiile complementare.

Acest domeniu urmăreşte cele trei planuri ale omului: fizic, sufletesc şi spiritual, iar cea mai importantă resursă a acestei planete rămâne sănătatea. Deşi deschiderea oficială a evenimentului a fost planificată astăzi la ora 10,30, la ora 10,00 va avea loc un concert de muzică terapeutică.

Programul primei zile se va întinde până la ora 20.30. Mâine şi poimâine conferinţa internaţională va începe la ora 9.00.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro