Stire

Bărbat ?necat ?n Mureş

19.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţa, în jurul orei 09:00, un pescar a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a sesiza faptul că în zona Trei Insule, un cadavru plutea pe Mureş. Cadavrul, intrat deja în putrefacţie, s-a  împotmolit într-un loc în care apa nu era adâncă, şi a fost zărit de bărbatul care venise la pescuit.

Un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad s-a mobilizat urgent la faţa locului cu o barcă pentru a putea scoate cadavrul din apă. După mai multe minute şi cu mare greutate din pricina curenţilor puternici, lucrătorii ISU au reuşit să scoată înecatul la mal. Era un bărbat în vârstă de 40 de ani, mort de câteva zile, intrat în descompunere.

Criminaliştii au început de îndată prelevarea probelor, însă fără prea mare succes. Bărbatul înecat nu avea la el decât un pachet de ţigări distrus de apă şi o brichetă. Nici vorbă de un act de identitate. Totuşi, aceştia au luat amprentele decedatului şi au verificat dacă pe corpul acestuia sunt urme de violenţă. Din primele cercetări se pare că bărbatul nu a fost supus unor acte de violenţe care să-i fi cauzat decesul. Anchetatorii nu resping nici varianta ca bărbatul să fi fost beat în momentul în care  a căzut în apa râului.

Lucrătorii Serviciului de Medicină legală au ridicat cadavrul, care va fi supus autopsiei pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Pescarii din zonă spun că, mai mult ca sigur, bărbatul a fost dus distanţă mare pe Mureş până să ajungă la Trei Insule, iar şansele ca acesta să fie identificat sunt mici.

Vom reveni cu amănunte referitoare la identificarea bărbatului şi rezultatul autopsiei.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro