Stire

Liberalii arădeni participă la lansarea candidaţilor partidului

22.09.2008 ⋅ 0 comentarii

PNL îşi va lansa astăzi, oficial, candidaţii din toată ţara pentru alegerile generale. O delegaţie formată din 35 de liberali arădeni, candidaţi şi membri ai Biroului judeţean al partidului va lua parte la acest eveniment ce va fi găzduit de Sala Palatului din Bucureşti.

PNL Arad participă la lansare deşi nu a definitivat lista candidaţilor pentru toate colegiile din judeţul Arad. Florin Farcaşiu, coordonator executiv al campaniei PNL Arad, ne-a declarat că ultimele decizii privind lista urmează să fie adoptate după vizita la Bucureşti. Tot după ce se va discuta cu conducerea centrală se va afla şi dacă PNL Arad va oferi un colegiu electoral pentru un candidat propus de PNŢCD. „S-ar putea să da, s-ar putea să nu. Nu neapărat colegiul oferit va fi în judeţul Arad”, ne-a declarat Florin Farcaşiu.

Situaţia din PNL rămâne neclară, iar liberalii aşteaptă ca Bucureştiul să decidă lista finală pentru organizaţia arădeană. Norica Nicolai, preşedinta interimară a PNL Arad a venit la începutul lunii septembrie la Arad şi a prezidat o şedinţă a Biroului Politic judeţean. Tot atunci s-a stabilit că Delegaţia Permanentă a partidului va avea loc în 15 septembrie, când vor fi stabiliţi cu exactitate toţi candidaţii pe colegii şi vor fi confirmaţi de către organizaţia judeţeană a PNL Arad. Însă aceste lucruri nu s-au mai întâmplat. Norica Nicolai nu a mai venit la Arad, Delegaţia Permanentă nu a mai avut loc, nu sunt stabiliţi încă toţi candidaţii şi se aşteaptă decizia conducerii centrale faţă de Arad. Deşi preşedinta interimară a PNL Arad a declarat că „Va prevala decizia organizaţiei locale în alegerea candidaţilor”, se pare că şi acest lucru va rămâne un vis pentru liberalii arădeni.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (S.T.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro