Stire

Pentru persoanele cu handicap - Dosarele incomplete sunt refuzate de comisii

24.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad aduce la cunoştinţă persoanelor interesate că, în conformitate cu prevederile legii privind acordarea drepturilor pentru persoane cu handicap, nu se vor mai prelua spre înregistrare dosare incomplete de luare în evidenţă a persoanelor  cu handicap. Modificarea se referă la dosarele care nu sunt complete din punct de vedere al documentaţiei necesare pentru acordarea drepturilor persoanelor cu handicap.

„De asemenea, în cazul dispoziţiilor de curatelă în temeiul cărora se întocmesc declaraţii pe propria răspundere ale curatorilor pentru persoanele cu handicap, aducem la cunoştinţă celor interesaţi că nu vor mai fi preluate dosarele care nu conţin inclusiv copia dispoziţiei de curatelă, emisă de Primăria de domiciliu a persoanei cu handicap“,  a declarat purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Angelica Stana.

Dispoziţiile de curatelă pot fi emise şi în regim de urgenţă de către Primăria de domiciliu a persoanelor cu handicap, cu plata unei taxe de urgenţă corespunzătoare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro