Stire

?n trei localităţi din judeţul nostru - Antenele pentru telefonie mobilă şi internet ? instalate pe turnurile de apă

25.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Unul dintre proiectele de hotărâri care se va afla pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de luna aceasta se va referi la închirierea unor amplasamente pentru instalarea unor echipamente de comunicaţii la uzinele de apă din Vinga, Gurahonţ şi Răpsig, aflate în domeniul public a Judeţului Arad.

SC RCS&RDS SA ARAD solicită închirierea de amplasamente în localităţile Vinga, Gurahont si Răpsig, fiecare în suprafaţă de 5 mp, în vederea instalării de echipamente de comunicaţii.

Locaţiile solicitate sunt turnurile de apă ale uzinelor din Vinga, Gurahont şi Răpsig. Oferta de preţ este 21,20 euro pe metru pătrat, plus TVA. Echipamentele se doresc a fi utilizate pentru servicii de telefonie şi internet pentru locuitorii din zonă.

În solicitarea trimisă către Consiliul Judeţean Arad SC RDS& RCS Arad precizează că închirierea acestor amplasamente nu afectează activitatea de producere şi distribuţie a apei potabile. Echipamentele vor funcţiona automat, nefiind nevoie de prezenţa personalului ce operează aceste staţii, doar în situaţia în care apar probleme de natură tehnică.

Tehnologia ce va fi utilizată la aceste  echipamente este de tip 3G, neafectând mediul şi sănătatea populaţiei conform avizelor de sănătate şi mediu.

Închirierea acestor amplasamente se va realiza prin licitaţie publică. Consiliul Judetean Arad va preciza cuantumul sumei din chiria încasată care se va vira, lunar,  acestuia.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro