Stire

Donaţii pentru şcoala şi biserica din Şepreuş

30.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Primăria Comunei Şepreuş, prin primarul Simion Incicău, a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, prima ediţie a „Zilei Şepreuşului”. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a peste 2.000 de persoane.

Printre oficialităţile arădene prezente     s-au aflat şi senatorul PD-L Aurel Ardelean, candidat la Senatul României şi vicepreşedintele CJA Iosif Matula, candidat la Camera Deputaţilor din partea PD-L. Programul manifestărilor organizate cu această ocazie a fost extrem de bogat şi antrenant.

Senatorul Aurel Ardelean a profitat de prezenţa la Şepreuş pentru a face o importantă donaţie pentru şcoala locală. „Am venit în Şepreuş cu multă bucurie, unde am donat şcolii generale, unde profesorii sunt foşti elevi de-ai mei de la Liceul din Chişineu-Criş, cinci calculatoare, iar pentru festivităţile de premiere am donat 35 de milioane. Am avut o discuţie cu părintele din Şepreuş să ne implicăm pentru repararea clopotului sau achiziţionarea unuia nou şi construirea unei capele”, a declarat senatorul Ardelean care a mai promis sprijin din partea Grădinii Botanice din Macea pentru amenajarea de spaţii verzi în întreaga comună.

„Şepreuş este o localitate strămoşească cu puternice valenţe patriotice. Şepreuşenii sunt citaţi în istorie pentru rezistenţa pe care au avut-o la diferitele tipuri de oprelişti. Vreau să transmit şepreuşenilor, împlinirea tuturor dorinţelor, o infrastructură cât mai bună pentru localitate şi le doresc numai fericire. Le doresc sănătate şi să ne vedem cu bine la viitoarele zile ale Şepreuşului”, a mai declarat senatorul PD-L Aurel Ardelean.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro