Stire

Panică ?n Autogară - Ameninţaţi cu sabia

01.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Nici nu şi-a terminat bine de ispăşit pedeapsa între pereţii închisorii, şi odată întors la libertate s-a ales cu un alt dosar penal după ce a ameninţat câţiva pasageri în autocar cu sabia.

Panică şi disperare în rândul călătorilor din Autogara de pe strada 6 Vânători, care s-au grăbit să îşi ocupe locurile în autocarul care urma să se îndrepte către Iratoşu. Un bărbat, I. Augustin în vârstă de 41 de ani, om certat cu legea, s-a năpustit din senin cu o sabie, spun martorii, asupra oamenilor. Se pare că totul a început în urma unei discuţii purtate cu şoferul autocarului, care deşi a încercat să îl calmeze pe recidivist, s-a ales cu o sperietură zdravănă, după ce atacatorul l-a ameninţat cu moartea.

Câţiva dintre cei care se aflau prin apropierea autocarului au auzit ţipetele disperate ale pasagerilor şi au sunat imediat la 112. Poliţiştii s-au deplasat în doar câteva minute la faţa locului şi l-au recunoscut imediat pe bărbat, fiind „un mai vechi prieten de-a lor”.

„Bărbatul avea asupra sa o sabie de panoplie de aproximativ 50 de cm, cu care, în urma unui conflict verbal cu şoferul unui autocar care urma să circule pe ruta Iratoşu-Arad, a ameninţat pasagerii. Arma albă a fost confiscată de către poliţişti, aceştia întocmindu-i bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, în locuri publice”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro