Stire

Accident grav la Podgoria

02.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un arădean aflat sub influenţa alcoolului şi cu permisul de conducere suspendat, a provocat un accident în lanţ în zona Micălaca, avariind grav două maşini care se aflau în faţa sa.

Bărbatul, C.G. în vârstă de 52 de ani, se afla la volanul unui Opel şi se îndrepta spre Podgoria, când în apropierea trecerii de pietoni, pe fondul consumului de alcool, a tamponat grav din spate două autovehicule care se aflau oprite, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare.

„Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma rezultatului primit, dacă acesta va fi peste limita admisă, urmează să i se întocmească dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are îmbibaţie de alcool peste 0,80g/l. De altfel conducătorul auto se va alege cu dosar penal şi pentru conducere cu permisul suspendat, fapt ce constituie o infracţiune”, a declarat Doru Ivan, subcomisar în cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Arad.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, atât şoferul cât şi celelalte persoane care se aflau în maşinile tamponate de acesta, alegându-se doar cu autoturismele grav avariate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (A.B.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro