Stire

Jandarmii ?n goană după elevii chiulangii

02.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţă a avut loc o acţiune declanşată de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad în mai multe localuri de pe raza oraşului. Echipajele au legitimat şi avertizat verbal elevii care se aflau în baruri... deşi trebuiau să fie la ore.

Acţiunea a început la ora 11.00 când patru echipaje ale Jandarmeriei Arad s-au deplasat în barurile aflate în apropierea liceelor pentru a-i prinde „în flagrant” pe elevii care chiulesc.

Din fericire, putem spune, jandarmii au avut noroc să găseasca doar câţiva tineri prin localurile din centru şi asta pentru că proba-  bil majoritatea se aflau la cursuri, aşa cum este şi normal.

„Au fost prinşi aproximativ 33 de elevi, care în loc să se afle la cursuri se aflau în localurile de prin preajma liceelor. Acţiunea s-a desfăşurat în patru zone ale oraşului, mai exact în Cartierul Aradul Nou, Piaţa Arenei, zona Podgoria şi bineînţeles, zona centrală. Nu s-au aplicat sancţiuni contravenţionale, pentru că acţiunea a avut un scop preventiv. Astfel, cele patru echipaje ale Jandarmeriei Arad au legitimat tinerii şi au aplicat sancţiuni verbale, iar în zilele următoare urmează să fie trimise adrese conducerilor şcolilor unde aceştia îşi desfăşoară activitatea şi Inspectoratului Şcolar, pentru   a lua măsurile de rigoare”, a declarat Marius Matei, maior în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro