Stire

Ineu - Furt din aparate de jocuri

04.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat din Ineu a furat dintr-un aparat de jocuri de noroc, profitând de neatenţia barmanului, care era ocupat cu servirea clienţilor.

P. Gheorghe în vârstă de 35 de ani se afla la un pahar de băut cu prietenii într-un local din oraşul Ineu. Târziu, ameţit de alcool, acesta a realizat că banii pe care îi are, nu îi ajung pentru a se distra în continuare alături de prieteni. Astfel, s-a decis să facă rost din alte parte. Profitând de o clipă de neatenţie a barmanului, a furat cheia aparatului electronic de jocuri mecanice, aflat după tejghea şi a sustras dintr-un aparat suma de 40 de lei. Deşi iniţial vroia să i-a mai mult, a decis că aceştia îi sunt îndeajuns pentru încă un rând.

Barmanul a sesizat dispariţia cheii şi apoi a banilor, anunţând în cel mai scurt timp poliţia din oraş. Din primele cercetări, organele de anchetă  a stabilit că P. Gheorghe este vinovat de furt, întocmind un dosar de cercetare penală pe numele acestuia sub aspectul săvârşirii de furt calificat. Pentru că poliţiştii au ajuns în scurt timp la faţa locului, au reuşit să recupereze prejudiciul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro