Stire

Week-end cu saună, calculatoare şi clubbing la Expo

07.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Se anunţă un sfârşit de săptămână încărcat la Expo Arad Internaţional. Aceasta pentru că, în intervalul 10-12 octombrie, se vor desfăşura două târguri destinate publicului larg. Este vorba despre Târgul multimedia şi Târgul de fitness şi înfrumuseţare. Pe lângă surprizele şi tombolele zilnice pentru ultima seară, organizatorii au programat  un show clubbing, cu participarea a opt DJ din ţară, ce se anunţă incendiar.

Surprize pentru doamne şi domnişoare

Cele 32 de firme specializate care şi-au anunţat participarea la târgul de fitness şi înfrumuseţare vor prezenta aparatură profesională şi produse cosmetice de ultimă generaţie. Reprezentantele sexului frumos se vor putea bucura de şedinţe de masaj şi de bronzat gratuite, prezentări ale şcolii de coafură din Arad, demonstraţii de karate, Tae-Bo interactiv sau aerobic. „Ne aşteptăm la o creştere a numărului de vizitatori, dat fiind faptul că în acest an, expozanţii vin cu produse cosmetice profesionale foarte noi, lansate în luna iunie, pentru îngrijirea părului şi a pielii. De asemenea, aparatura de fitness şi înfrumuseţare este de ultimă generaţie. Vor fi expuse aparate de bronzat, saune norvegiene şi multe altele”, anunţă Mihaela Crivăţ, director de program.

Multimedia –ultima generaţie

Arădenii pasionaţi de inovaţii în domeniu vor putea să se delecteze la standurile târgului multimedia unde organizatorii promit peste 30 de produse, în premieră pentru Arad şi 19 în premieră pe ţară. Este vorba despre produse lansate în Elveţia la sfârşitul lunii august. „Spaţiul alocat târgului din acest an este cu 100 de metri pătraţi mai mare faţă de 2007 şi sunt aşteptate multe firme din Timişoara. Cel mai spectaculos produs va fi plasma cu o diagonală de 127 de centimetri, prima cu bluetooth încorporat din lume”, arată directorul de program Saszek Endre. Arădenii care vor trece pragul târgului multimedia vor putea, să beneficieze de lichidări de stocuri la mese TV şi televizoare cu plasmă la preţuri senzaţionale.

Party time de final

Seara de clubbing exponenţial de duminică se doreşte a fi un show de proporţii. Dintre cei opt DJ din ţară care şi-au anunţat participarea, cel mai cunoscut va fi G.I.C. din Bucureşti. „După manifestarea de acelaşi gen care s–a desfăşurat în luna februarie, evenimentul de duminică se doreşte a fi mai spectaculoas. Deşi spaţiul de desfăşurare este mai restrâns, sperăm că show-ul de lumini şi surprizele vor aduna duminică seara, la ora 21, în spatele halei B a complexului Expo Arad Internaţional cât mai mulţi arădeni”, spune Sebastian Cojocaru.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Monica Tulcan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro