Stire

Ajutaţi de pază, au furat de la locul de muncă

08.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi angajaţi ai unei societăţi economice din zona industrială au reuşit să fure componente din cupru de la locul de muncă cu ajutorul agentului de pază.

Poliţiştii Secţiei nr. 1 au depistat pe U. Alexandru Olimpiu, de 24 de ani şi Ş.Luca, de 30 de ani, care au sustras din unitatea  comercială diverse componente din cupru. Cei doi au mituit-o pe D. Emanuela, care era de servici în acea seară şi urma să îi controleze la ieşirea din tură, oferindu-i suma de 20 de lei. Tânăra, în vârstă de 30 de ani din Lipova, „a închis ochii” şi i-a lăsat să plece cu componentele furate.

Norocul nu a fost de partea bărbaţilor, care, deplasându-se cu un autoturism marca Opel Astra, au accidentat uşor pe B. Daniela, responsabilă de pază la unitatea respectivă şi care încerca să îi oprească pe cei doi suspecţi.

„Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmite deja persoanelor implicate dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, dare şi luare de mită, iar conducătorului auto, U. Alexandru, i-a fost întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiindu-i ridicat permisul de conducere în vederea suspendării”,a declarat inspector principal de poliţie Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro