Stire

Sala de sport, folosită şi ?n afara orarului şcolar - Gimnastica, ?n atenţia pecicanilor

09.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Autorităţile pecicane au reuşit să „bată palma” cu doi profesori de gimnastică, oameni care – în viitorul apropiat – îi  vor învăţa pe cei interesaţi deprinderile în acest sport.

„Am avut discuţii, de mai multă vreme, cu profesorii în intenţia de a-i aduce la Pecica, unde să punem bazele unei şcoli de gimnastică. Sprijinul pe care deputatul Constantin Traian Igaş ni l-a dat a fost hotărâtor în demararea acestui proiect. De altfel, domnia sa a avut mai multe întâlniri cu profesorul Eugen Căţean, în cele din urmă colaborarea fiind pecetluită. La finele săptămânii trecute   am ajuns la o înţelegere, astfel că a avut loc şi prima întâlnire cu copiii” – spune Petru Antal, viceprimarul oraşului Pecica.

Micuţii sportivi vor fi împărţiţi în două grupe: una va face gimnastică de performanţă – pentru care autorităţile doresc să achiziţioneze mai multe aparate de gimnastică, şi o altă grupă de copii ce va face acest sport la nivel de amatori.

„Vrem să ajungem la 50 cu numărul copiilor ce vin la sala de gimnastică, iar de plătit, părinţii acestora plătesc o taxă modică. Am dorit ca în acest fel să atragem cât mai mulţi copii spre sport, fie el de amatori ori de performanţă” – mai completează vicele Petru Antal. 

Autorităţile locale, ajutate de deputatul Constantin Traian Igaş au reuşit să pună bazele unei şcoli de gimnastică

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Razvan_Cretu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro