Stire

Accident pe drumul Horia-Şiria - S-a izbit cu maşina de copac

09.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a ajuns propria-i victimă, după ce, din neatenţie şi cu viteză nebună, a intrat din plin într-un copac aflat tocmai pe contrasens.

Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Cielo şi se îndrepta spre localitatea Şiria, când, brusc, la ieşirea din satul Horia, a intrat pe contrasens, de unde a „plonjat” direct într-un copac de pe marginea drumului.

„În data de 08.10.2008, pe DJ 709, după ieşirea din localitatea Horia, conducătorul auto care se afla la volanul unui autoturism marca Cielo a pierdut controlul volanului intrând pe constrasens, unde s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Deocamdată cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, a declarat Constantin Moş, inspector în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Bărbatul, B.P.,  a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad, însă starea sa este stabilă. În ciuda acestui fapt, victima va mai rămâne cel puţin o săptămână sub strictă supraveghere medicală.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro