Stire

Şoferi de camion sancţionaţi

09.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Acţiunea europeană care este desfăşurată de către poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad în colaborare cu cei de la RAR şi ARR s-a dovedit a fi eficientă, echipajele constatând în doar câteva ore o serie de nereguli la automarfarele oprite.

„TRAC”, cum este denumită acţiunea, a fost demarată de doar două zile în judeţul Arad şi are ca scop prevenirea evenimentelor rutiere în  care sunt implicaţi şoferii care transportă marfă. Din cele declarate de inspectorul Teodor Tudur, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere arădene, cel care coordonează această acţiune, numai pe DN 79 (Arad-Oradea) s-au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, doar pe linie de transport, constatându-se nereguli în ceea ce priveşte licenţele de şofer profesionist expirate, lipsa prelatei la mai multe camioane şi lipsa tarografului şi a diagramei. Şoferii au mizat mult pe faptul că fiind încărcaţi, nu îi va opri nimeni. De altfel şi pe linie de circulaţie s-au aplicat sancţiuni pentru dimensiuni false la cauciucuri, pentru anvelope uzate dar şi pentru alte mărunte greşeli pentru care conducătorii auto au fost de această dată traşi la răspundere.

Acţiunea desfăşurată la nivel european continuă în aceste zile pe mai  multe rute din judeţul Arad, unde alte automarfare vor fi oprite şi verificate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro