Stire

Caz finalizat la Şcoala Generală nr. 22

10.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Părinţii elevilor care au fost retraşi de la cursuri au renunţat să protesteze în faţa unităţii de învăţământ, după cum au ameninţat zilele trecute.

Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că în timpul cursurilor şcolare, noua învăţătoare repartizată ar fi predat lecţii de fenomene paranormale. Astfel, au luat hotărârea de a-şi retrage copiii şi de a nu-i mai lăsa să participe la ore decât după ce vechea dăscăliţă va fi readusă la clasa respectivă.

Conducerea a hotărât reînlocuirea învăţătoarei contestate, în acest fel evitându-se noi proteste ale părinţilor din faţa şcolii.

„După cum am mai spus, şcoala a deblocat situaţia respectivă. De asemenea, s-a cerut încă o testare psihologică pentru învăţătoarea contestată. Aceasta e în discuţii şi cu poliţia, pentru că doamna are mai multe probleme penale. La clasă s-a readus fosta învăţătoare, cu care copiii erau obişnuiţi. Astfel s-a dezamorsat conflictul dintre părinţi, învăţătoare şi conducerea şcolii”, a afirmat Marius Gondor, inspector şcolar general al IŞJ Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro