Stire

Biciclist spulberat pe şosea

11.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un biciclist încă neidentificat a fost victima unui accident mortal petrecut ieri dimineaţă pe şoseaua ce leagă Aradul de Zădăreni.

Bărbatul se afla pe bicicletă şi se îndrepta spre Zădăreni când a fost pur şi simplu şters de pe carosabil de un autoturism marca Dacia 1310, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers cu biciclistul.

Din primele cercetări se pare că biciclistul nu purta vestă reflectorizantă iar iluminatul nu funcţiona în acea zonă, astfel că, din nefericire, şoferul Daciei l-a observat mult prea târziu. Deşi poliţiştii prezenţi la faţa locului au încercat să îl identifice cu ajutorul martorilor, identitatea bărbatului decedat nu a fost deocamdată stabilită. „Accidentul s-a produs în jurul orei 06.20 pe strada Ogorului, în dreptul Zonei Industriale. Numitul Bătrân Gheorghe, în vârstă de 41 de ani, din comuna Felnac, a condus autoturismul  marca Dacia 1310 din direcţia Arad-Zădăreni, unde a surprins şi accidentat mortal o persoană de sex masculin, de aproximativ 65 de ani, neindentificat, care în calitate de biciclist circula în aceeaşi direcţie de mers”, a declarat Doru Ivan, subcomisar în cadrul Serviciului Poliţie Rutiere Arad.

Conducătorul auto se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă, însă cercetările referitoare la acest caz continuă, anchetatorii urmând să stabilească cu identitatea bărbatului decedat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro