Stire

La Expo Arad Internaţional - Au ?nceput t?rgurile de week-end

11.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Cele două târguri de week-end organizate la Expo Arad Internaţional şi-au deschis ieri, la ora 12, porţile. Prima  seară a fost marcată de un program de clubbing EXPOnenţial care a debutat, la ora 21 cu focuri de artificii. Pe toată durata desfăşurării celor două târguri, organizatorii au pregătit un program conex amplu, din care nu vor lipsi tombolele şi demonstraţiile oferite de participanţi. Preţul unui bilet de intrare este de doi lei iar programul de vizitare va fi între orele 12 şi 20 vineri, 10 - 20 sâmbătă şi 10-16 duminică.

Frumuseţe şi relaxare

 În pavilionul A, amenajat pentru Târgul de Înfrumuseţare şi Fitness, vizitatorii vor putea să admire şi să testeze produse ale celor 25 de expozanţi veniţi din Arad, Timişoara, Oradea, Bucureşti şi Ungaria. Pe lângă produsele profesionale de îngrijire şi întreţinere, firmele participante expun aparatură pentru saloane şi centre de înfrumuseţare, saune şi căzi cu hidromasaj, cabine de sare cu infraroşu sau aparatură de fitness şi de forţă.

Aparatură de ultimă generaţie

 Pavilionul B al complexului expoziţional este rezervat Producătorilor şi distribuitorilor de produse şi soluţii în domeniul tehnologiei, informaţiei şi comunicaţiilor, foto, audio, video, multimedia şi website design reuniţi în cadrul Târgului Multimedia. Arădenii care doresc să îşi vândă vechile aparaturi şi să le înlocuiască cu cele de ultimă generaţie, sunt aşteptaţi la standurile special amenajate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Monica Tulcan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro