Stire

Accident deosebit de grav la Horia

13.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Mamă şi fiică au ajuns în stare gravă la spital, după  ce, din cauza vitezei excessive, fiica a pierdut controlul volanului, maşina fiind „proiectată” în şanţ iar ulterior pe carosabil, cu roţile în sus.

Accidentul a avut loc ieri după-amiază, la ieşirea din localitatea Horia, pe DJ 709 A. Autoturismul marca Peugeot, condus de o femeie în vârstă de 53 de ani se îndrepta spre Şiria. Drumul fiind liber, femeia a apăsat cu putere acceleraţia, fără să ţină cont de denivelările carosabilului. Aceasta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens iar apoi în şanţ, de unde a fost pur şi simplu „aruncată” înapoi pe şosea, cu roţile în sus.

Pentru  a putea fi scoase de sub adunătura de fiare a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Arad. Atât şoferiţa cât şi mama acesteia au fost transportate de urgenţă la spital, unde se află momentan în stare gravă.

Localnicii care au ajuns imediat după producerea accidentului la faţa locului spun că după ce ambulanţa în care se afla şoferiţa a pornit de la locul accidentului aceasta s-a oprit pentru câteva minute, probabil pentru a o resuscita pe victimă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro