Stire

Proiecte de 21 de milioane de euro pentru drumuri

15.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Lucrările la două proiecte mult discutate, modernizarea drumului Juliţa-Mădrigeşti şi construirea centurii de Sud a Ineului, vor fi demarate la începutul anului 2009. „Nu numai că a fost semnat proiectul, dar a fost aprobată şi finanţarea pentru lucrări. Astfel că în 2009 lucrările vor putea fi începute”, ne-a declarat Iosif Matula – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Primul dintre proiecte, modernizarea drumului Juliţa-Mădrigeşti, este unul foarte important. Noua şosea, ce va avea o lungime de 24,6 kilometri, va lega Valea Mureşului de Valea Crişului. „Juliţa Mădrigeşti este clasificat ca drum judeţean, dar aproape că nu există, pentru că deocamdată e impracticabil pentru autoturisme. După finalizarea proiectului, se va face legătura între două zone care erau complet izolate Valea Crişului şi Valea Mureşului. Mai mult, pe acest drum se va putea circula şi spre Moneasa, traseul fiind mult mai scurt”, ne-a declarat Iosif Matula.

Costurile pentru lucrările la drumul Juliţa-Mădrigeşti au fost estimate la aproximativ 16 milioane de euro. Centură de Sud a Ineului va avea o lungime de cinci kilometri. Investiţia a fost apreciată la aproximativ cinci milioane de euro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro