Stire

Băutura l-a dobor?t ?n plină stradă

15.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Turmentat de alcool, un arădean a căzut pe stradă, punând pe jar autorităţile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, se afla pe Calea Victoriei, când din senin     şi-a pierdut echilibrul, lovindu-se cu capul de bordură. Plină de sânge, victima alcoolului nu a mai reuşit să se ridice singur iar angajatorii Companiei de Transport Public, văzându-l, au sunat imediat la 112.

La faţa locului, în afara ambulanţei, a ajuns şi o patrulă de poliţie. Oamenii legii au încercat să îi dea o mână de ajutor victimei şi să îi stabilească identitatea, însă bărbatul nu i-a luat în serios. Întrebat fiind cum se numeşte, bărbatul a răspuns zâmbind ironic: „Lică Sămădăul”. Ba, mai mult, a opus rezistenţă refuzând să i se acorde primul ajutor.

Astfel, aşa-zisul „Lică Sămădăul” a reuşit să ofere trecătorilor „un spectacol” de zile mari. Abia după lungi insistenţe ale ambulanţierului şi a asistentei, bărbatul turmentat a fost de acord să se lase ajutat, fiind în cele din urmă transportat la Spitalul Municipal Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro