Stire

?nghesuială mare la teatru

15.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Toate abonamentele puse în vânzare la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru Clasic au fost vândute.

Un abonament permite vizionarea a opt din cele nouă spectacole înscrise în festival, organizatorii preferând ca la spectacolul Teatrului Naţional din Pecs - „A cincea pecete” să se poată intra doar pe bază de bilet pentru a nu limita accesul la reprezentaţie a publicului vorbitor de limbă maghiară.

Anul acesta preţul unui abonament este de 300 de lei, iar preţul unui bilet la parter sau loja centrală este de 40 lei indiferent de spectacol. Locurile de la etaj sunt puţin mai ieftine - 30 de lei la etajul II şi 14 la ultimul etaj. Biletele au fost puse în vânzare încă de la data de 1 octombrie şi s-au vândut deja bilete pentru fiecare dintre spectacolele înscrise în festival. De altfel pentru spectacolul din această seară toate locurile de la parter, etajul I şi II au fost deja ocupate, doritorii mai putând să procure bilete doar la ultimul etaj.

Vă reamintim că în această seară va avea loc spectacolul Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti intitulat „Idolul şi Ion Anapoda” după piesa lui G.M. Zamfirescu în regia lui Ion Cojar. Din distribuţie fac parte Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Irina Cojar, Dan Puric, Mimi Brănescu, Matei Alexandru, Afrodita Androne.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (C.L.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro