Stire

Tamponare ?n lanţ la Vinga

15.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Depăşirea neregulamentară a unui Logan a provocat ieri un carambol la ieşirea din localitatea Vinga.

Accidentul s-a produs ieri după masă, în jurul orei 16.30 la ieşirea din localitatea Vinga, pe DN69. Un autoturism marca BMW care se îndrepta înspre Timişoara a intrat în depăşirea unui autoturism marca Dacia Logan. Din neatenţie, în acelaşi timp, şoferul Loganului a intrat şi el ân depăşirea unui TIR, însă, fără să se asigure. În urma impactului puternic dintre cele două autoturisme, Loganul a ajuns sub TIR iar BMW-ul s-a rostogolit în şanţ izbindu-se de un copac.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar femeia care se afla în dreapta şoferului din BMW, a fost transportată de urgenţă la spital, însă se află în afara oricărui pericol. Şoferul BMW-ului, sora victimei transportate la spital, se afla încă în stare de şoc: „Dacă nu se deschideau airbag-urile nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla. Sora mea abia a ajuns ieri din America şi astăzi este transportată la spital“, a declarat aceasta.

Circulaţia a fost blocată timp de câteva zeci de minute, formându-se cozi pe ambele sensuri de mers. Abia după aproximativ jumătate de oră de la producerea accidentului, s-a început fluidizarea traficului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (A.C.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro