Stire

Scandal de proporţii la o casă de schimb valutar

15.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Încă un scandal de proporţii la o casă de schimb valutar din centrul oraşului, unde o femeie a leşinat în stradă, după ce a constatat cu stupoare, că a fost înşelată de angajaţii unei case de schimb valutar, unde erau afişate două cursuri. Păgubita a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trecătorii au fost la un pas de a intra peste reprezentanţii firmei pentru a-i face dreptate femeii.

Incidentul s-a întâmplat chiar în faţa Teatrului de Stat. Femeia a intrat în casa de schimb valutar pentru a schimba suma de 3000 de euro. Deşi după calculele femeii trebuia să primească suma de aproximativ 12.000 de lei, supriza a venit din partea casieriţei care   i-a dat acesteia doar 9.000 de lei. Când şi-a dat seama că a fost fraierită, femeia a leşinat. Trecătorii au solicitat imediat o ambulanţă care i-a acorda femeii primul ajutor.

Zeci de oameni supăraţi pentru necazul femeii sau fraieriţi şi ei cândva s-au adunat şi au făcut tărăboi în faţa schimbului valutar. În cele din urmă, femeia şi-a revenit iar la presiunea arădenilor solidari aceasta a primit diferenţa de bani înapoi.

Cazul de faţă nu este însă singular. Chiar zilele trecute am dat publicităţii un caz asemănător, când o altă femeie a primit mai puţini bani la schimb.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro