Stire

Singurătatea l-a determinat să se sinucidă

16.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat din satul Miniş a fost găsit cu gâtul tăiat în propria locuinţă după ce consumase câteva pahare de alcool.

Vecinii şi cunoscuţii au rămas îngroziţi de fapta bărbatului, mai ales că acesta era cunoscut în sat ca fiind un om activ şi mereu plin de energie.

„Nu pot să îmi dau seama cum s-a întâmplat aşa ceva. Am rămas tare surprins când am aflat. Îl cunoşteam dar nu foarte bine, însă îl ştiam ca fiind mereu plin de viaţă, comunicativ şi activ. Bărbatul era singur”, ne-a declarat surprins primarul comunei Ghioroc, Mircea Traian Luca.

Din primele cercetări la faţa locului, anchetatorii susţin că bărbatul consumase alcool înainte de a comite fapta. L-au găsit nişte vecini, care îngrijoraţi că nu îl văzuseră mai deloc de câteva ore bune, au intrat în curtea bărbatului. Francisc M., zăcea întins pe podea şi era tăiat la gât. Oamenii au sesizat imediat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghioroc. 

Deşi nu există suspciuni cu privire la decesul bărbatului, echipa operativă, sub coordonarea procurorului criminalist, vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cele petrecute. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Judeţean Arad în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro