Stire

Poliţiştii de la Vărşand au ?mirosit? 12 tone de parfumuri

17.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Peste 12 tone de parfumuri şi haine sub numele unor mărci faimoase au fost descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, într-un TIR ce transporta... batistuţe umede.

Captură impresioanantă la Vărşand unde un TIR ce transporta oficial pulovere, produse chimice şi batistuţe umede încerca să iasă din ţară.

Poliţiştii de frontieră au trecut la    un control mai amănunţit al încărcă-turii şi au descoperit peste 12 tone de parfumuri şi haine ale unor mărci faimoase din întreaga lume, care se pare că sunt contrafăcute. Şoferul TIR-ului,  în vârstă de 38 de ani, a declarat anchetatorilor că nu ştia că în camionul pe care îl conduce se află şi o impresionantă cantitate de marfă de contrabandă. Acesta a mai povestit că marfa a fost încărcată pe şoseaua de centură a Bucureştiului.

„Produsele au fost reţinute şi transportate în depozitul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Poliţiştii mai aşteaptă confirmarea expertizei care să dovedească faptul că produsele erau contrafăcute, pentru ca şoferul să se aleagă şi cu un dosar penal, totodată acesta fiind deja amendat cu suma de 10.000 de lei”, a declarat comisar şef Ion Mareş, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urma verificărilor făcute, oamenii legii cred că încărcătura avea ca destinaţie finală piaţa neagră din Spaţiul Schengen.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro