Stire

Opt poliţişti, jefuiţi ?n timp ce jucau fotbal - Rutieriştii arădeni fluieră a pagubă

17.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Opt poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad au fost jefuiţi, miercuri după-amiază, în timp ce jucau fotbal la Sala Polivalentă. Mai multe telefoane, portmonee şi obiecte personale au dispărut fără urmă din vestiar.

Agenţii de poliţie se antrenau pentru campionatul de fotbal, ce se va desfăşura în curând în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Ghinionul a dat peste cei opt rutierişti care, întorşi în vestiar, au constatat cu stupoare că… au fost jefuiţi.

Iniţial, nu am reuşit să aflăm nimic oficial, dar surse neoficiale ne-au confirmat că deja presupusul infractor se află în vizorul poliţiştilor, care sunt pe urmele lui. De altfel, deşi toată lumea susţinea că nu ştie despre acest furt, ştirea ni s-a confirmat tocmai din partea unuia dintre „păgubiţii în uniformă”, care însă a dorit să îşi păstreze anonimatul. Aseară, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, ne-a confirmat oficial că poliţiştii au fost victimele unui furt  şi că au depus plângere. Prejudiciul adus agenţilor de poliţie se ridică undeva la peste 4.000 de lei, conform informaţiilor noastre.

Probabil că hoţul spera să mai adune şi câteva „amenzi” încasate de poliţişti în timpul zilei, însă se pare că ziua cu pricina a fost cam săracă…

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro