Stire

Peste 60 de firme la t?rgul de imobiliare şi proiecte de investiţii

17.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional va fi gazda în perioada 23-26 octombrie a celei de a III-a ediţii a Târgului Ar-Invest, cel mai important târg de imobiliare şi proiecte de investiţii organizat în partea de vest a României.

„Ar-Invest este un târg inovativ care are o tematică deosebit de interesantă, cea a investitorilor, motorul dezvoltării. Ar-Invest prezintă o gamă variată de oportunităţi de investiţii adresate populaţiei, întreprinderilor mici şi mijlocii, marilor investitori, precum şi soluţii şi furnizări de servicii pentru etapele care intervin pe tot parcursul derulării unei investiţii, indiferent de mărimea acesteia. În acest an târgul se află într-un amplu proces de internaţionalizare. La această ediţie vor participa 65 de firme, dintre care cinci din Budapesta”, afirmă Corina Giurgi, manager proiect.

În acest an, Primăria Municipiului Arad împreună  cu Consiliul Judeţean au devenit organizatorii oficiali alături de Idea Pro. Ambele instituţii îşi vor prezenta marile proiecte realizate sau în curs de realizare. Ca o noutate, în acest an se organizează „Info Finanţări”, unde experţii prezenţi la Arad vor discuta cu cei care doresc să se informeze despre cum pot accesa o finanţare concret pe ideea de proiect pe care o au, sau le vor oferi soluţii pentru problemele cu care se confruntă.

Arădenii care decid să îşi achiziţioneze  o locuinţă în cadrul târgului, pot câştiga o mobilă de bucătărie. Tot în premieră se va organiza şi târgul forţei de muncă şi concursul de desene pentru copii. Deschiderea oficială a târgului va avea loc pe data de 23 octombrie, la ora 11.00.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro