Stire

Invitatie Ar-Invest

17.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Judetean Arad, Primaria Municipiului Arad, in calitate de parteneri oficiali, si Idea Pro Arad, in calitate de organizator, au onoarea sa va invite la a treia editie a targului de case si proiecte de investitii AR-INVEST care se va desfasura la Expo Arad International in perioada     23 – 26 octombrie 2008.

AR-INVEST este un targ inovativ care are o tematica deosebit de interesanta, cea a INVESTITIILOR. Gama variata de oportunitati de investitii adresate deopotriva populatiei, investitorilor mici si mijlocii precum si marilor investitori este grupata in doua module: modulul Targ de Case si modulul Targ de Proiecte de Investitii.

Oferta firmelor expozante este completata de programul de conferinte si seminarii care doresc sa prezinte informatii utile pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a proiectelor autoritătilor locale si, nu in ultimul rand, pentru populatie.     

Suntem convinsi ca AR-INVEST reprezinta o oportunitate si pentru autoritatile locale, institutiile si mediul de afaceri din zona dumneavoastra, putând constitui un punct de plecare pentru stabilirea unor relaţii comerciale, parteneriate şi schimburi de experienţă.

Această perspectivă a dezvoltării unor relaţii reciproc avantajoase ne determină să vă rugăm să aveţi amabilitatea să popularizaţi evenimentul in randul membrilor si a comunitaţii de afaceri locale. Mai multe informatii despre targ, program si participanti (expozanti sau vizitatori) puteti gasi pe www.arinvest.ro, la telefon/fax 0257.270817 sau pe office@ideapro.ro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: CCIA ARAD ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro