Stire

Un nou sezon al speranţei

18.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri seară a început în forţă cel de-al şaselea sezon din concursul „Dansez pentru tine”, difuzat pe postul naţional de televiziune PRO TV. Aşa cum gazedele au promis, prima emisiune a debutat cu un mega show, ce a ţinut mii de români cu sufletul la gură. În rândul acestor români, şi arădenii au savurat fiecare moment din spectacol, mai ales că au avut şi pe cine susţine.

Opt visuri nobile se pregătesc să îşi demonstreze forţa şi să cucerească inimile telespectatorilor. Opt oameni simpli au şansa să fie alături de opt vedete iubite de români şi să lupte împreună în paşi de dans pentru a-şi ajuta oamenii cei mai dragi să învingă soarta grea.

Dintre toţi concureţii, pe gustul publicului arădean a fost Larisa Pleşca. Momentele când aceasta a păşit pe scena dansului, acompaniată de cel ce o va ajuta să-şi îndeplinească visul, în persoana fostului campion de gimnastică, Marius Urzică, toţi susţinătorii aproape că au dorit să paralizeze în acel moment.

Acum ea a intrat în cursă. Tot ce are nevoie e de susţinerea noastră, reprezentată prin voturi. Larisa a intrat în această strânsă competiţie pentru tatăl ei, dorind să îi amelioreze suferinţa tatălui ei, Rozlan. Acesta s-a îmbolnăvit de diabet pe sistem nervos de 26 de ani. Medicamentaţia şi operaţiile prin care Rozlan a fost nevoit să treacă au determinat familia să intre în datorii. Astfel, Larisa doreşte să-şi ajute familia prin dans, ca aceasta să treacă peste greutăţile zilnice şi să scape de datorii.

Nu o lăsăm singură în această luptă. E arădeanca noastră şi merită tot srijinul! Nu uitaţi să o votaţi! Reprezintă un pas înainte în îndeplinirea visului!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro