Stire

Veste reflectorizante pentru biciclişti

18.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad au organizat ieri o nouă acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi biciliştii sau mopediştii arădeni.

Astfel, ieri după masă, în faţa Primăriei Arad au fost opriţi de către agenţii de circulaţie, mai mulţi participanţi la trafic, care se deplasau cu bicicleta sau cu mopedul. Aceştia nu au fost sancţionaţi, ba dimpotrivă, poliţiştii le-au oferit drept cadou o vestă reflectorizantă.

„Acţiunea face parte din proiectul de prevenire şi diminuare a accidentelor de circulaţie rutieră în care sunt implicaţi bicilişti sau mopedişti. Din aceste motive încercăm să atragem atenţia tuturor participanţilor la trafic cu privire la riscurile care se expun neţinând cont de prevederile legale. Tuturor mopediştilor şi bicicliştilor opriţi, le-au fost oferite veste reflectorizante ca măsură, care, în primul rând îi protejează pe ei, ca participanţi la trafic”, a declarat Daniel Iaroslav, subinspector în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro