Stire

ONG-urile şi-au prezentat activitatea, pe o ploaie torenţială

18.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Platoul din faţa Palatului Administrativ a găzduit ieri, a X-a ediţie a ONG-urilor.

Chiar dacă vremea a fost nefavorabilă încă de la primele ore ale dimineţii a început instalarea corturilor şi a produselor sau materialelor publicitare specifice fiecărui ONG. Peste 35 de astfel de organizaţii au răspuns prezent acestei întâlniri şi pe tot parcursul zilei au dat informaţii arădenilor interesaţi de activitatea pe care o întreprind zi de zi. Deschiderea oficială a fost făcută de către Etelka Nagy, director Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, alături de viceprimarul Levente Bognar, care au salutat prezenţa numeroasă.

Amintim că joi, peste 40 de ONG-uri au participat la o dezbatere privind colaborarea între organizaţiile neguvernamentale şi administraţia public locală. La acestă întâlnire fiecare reprezentant a vorbit despre activitatea desfăşurată. O mare parte dintre ONG-urile prezente la dezbatere au participat şi la târgul de ieri. Pentru că printre ele se afla şi Crucea Roşie, dar şi reprezentanţii Şcoli Postliceale Sanitare „Christiana” Arad, oamenii s-au oprit să îşi măsoare tensiunea.

Nelipsiţi de la acest târg au fost şi reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor care au prezentat oferta alimentelor de la magazinele Economat. „Prezentăm produsele de bază de la magazinele Economat. În speţă pâine, brânză şi ulei. Toate la preţuri rezonabile, spunem noi pentru persoanele vârstnice în general, şi membrii CARP în special. De asemenea, avem şi câteva panouri publicitare cu noua „Casă Rezidenţială”, care va fi dată în folosinţă probabil la începutul lunii viitoare”, afirmă Cosmin Bar, director CARP. Reprezentanţii ONG-urilor prezente la târg au împărţit trecătorilor pliante şi chiar i-au invitat să le treacă pragul ori de câte ori au nevoie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro