Stire

Preţuri mai mari la apă

20.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Unul dintre proiectele aprobate cu unanimitate de voturi, în şedinţa CJA de la sfârşitul săptămânii trecute, s-a referit la majorarea preţurilor şi tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă, pentru localitatea Buceava, comuna Brazii şi localitatea Călugăreni, comuna Felnac, practicate de SC Compania de apă Arad SA.

Printr-o hotărâre aprobată în luna spetembrie a acestui an, C.J.A. a aprobat majorarea Patrimoniului public de interes judeţean, dat în concesiune la SC Compania de Apă S.A. Arad, cu investiţiile puse în funcţiune, mai precis „Alimentarea cu apă a localităţii Buceava, comuna Brazii, judeţul Arad” şi „Alimentarea cu apă a localităţii Călugăreni, comuna Felnac, judeţul Arad”. Totodată,  şi Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Unităţi Publice a avizat cererea ca, în localitatea Buceava, comuna Brazii, şi în localitatea Călugăreni, comuna Felnac, preţurile pentru apă potabilă să se ridice la nivelul celor practicate de SC Compania de Apă S.A. Arad în restul localităţilor unde Compania este operator.

Astfel, în şedinţa CJA de la sfârşitul săptămânii au fost aprobate noile tarife pentru localitatea Buceava, comuna Brazii şi pentru localitatea Călugăreni, comuna Felnac. Acestea sunt 2,49 lei pentru populaţie şi 2,09 pentru restul utilizatorilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro