Stire

A ?nceput ?Dansez pentru tine? - Debut ?n forţă pentru arădeanca Larisa Pleşca

20.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Seara de vineri a fost prilej de bucurie pentru toţi     arădenii ce au urmărit, cu sufletul la gură, deschiderea celei de a şasea ediţii a emisiunii „Dansez pentru tine”. Deşi e doar la început, dansurile prezentate de toţi concurenţii au fost frumoase, pline de elemente interesante. S-a remarcat şi determinarea fiecărui cuplu în parte de a câştiga marele trofeu.

Dintre toate cele opt echipe înscrise în „drumul” dansului, noi ne-am comasat întreaga atenţie asupra cuplului format din arădeanca Larisa Pleşca şi Marius Urzică. Cel mai impresionant moment, pe durata întregii seri     a fost, cum era de aşteptat, ju-  rământul.

Astfel, Larisa, începând prin     a mulţumi lui Dumnezeu, cu lacrimi în ochi a spus: „promit familiei că voi face tot ce îmi stă     în puteri pentru a ajunge cât     mai departe. Lupt nu numai pentru binele familiei mele, ci şi    pentru zâmbetul pe care părinţii   îl schiţează în faţa televizorului”. În susţinerea ei a promis şi Marius că îşi va da silinţa ca totul să fie bine şi, astfel, visul Larisei să se îndeplinească.

După aprinderea flăcării   speranţei, cuplul favorit a prezentat două dansuri impecabile (spunem noi), fiind seara dan-  surilor din folclor şi SlowFox.   Astfel că, au obţinut note bune din partea juriului exigent, mai ales la dansul indian, unde ne permitem să spunem că a fost memorabil. Susţinuţi de unul   dintre cei mai buni coregrafi, dansul realizat de cei doi a      fost ireproşabil din punct de vedere al sincronizării şi elementelor rupte de pe covorul de gimnastică.

Cât despre Larisa, ne bucurăm să o vedem încrezătoare în forţele proprii, dinamică şi jovială. Are un tonus excelent, ceea ce oarecum ne garantează că   se va afla printre finalişti, da-   că nu va fi chiar câştigătoarea concursului (ceea ce ne dorim   din suflet pentru ea).

După un concurs subliniat de emoţie, la aflarea rezultatelor, inimile arădenilor au exaltat de fericire. Obţinând 74 de puncte, Larisa şi Marius s-au clasat pe locul III. Pe viitor, sperăm să aibă o evoluţie din ce în ce mai bună, pentru a se „bloca” pe prima poziţie din clasamentul fiecărei emisiuni, asta şi cu ajutorul telespectatorilor arădeni, de care Larisa are mare nevoie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro