Stire

Un arădean prins la furat

21.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat a fost prins de către jandarmii arădeni în timp ce îşi îndesa în buzunare mai multe bunuri dintr-un supermarket.

Dan Nicolae, în vârstă de 61 de ani se afla la cumpărături în-tr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine şi profitând de neatenţia angajaţilor, a luat de pe rafturi mai  multe bunuri, alimentare şi  nu numai, pe care le-a ascuns în buzunarele interioare ale gecii pe care o purta. A trecut apoi pe lângă casa de marcat, fără ca să plătească cele sustrase din magazin.

Între timp, vânzătoarea a observat comportamentul puţin mai ciudat al bărbatului şi a solicitat sprijin oamenilor legii. Astfel, la ieşirea din supermarket, bărbatul a fost oprit de către agenţii de pază şi controlat de către un echipaj al Jandarmeriei arădene. La controlul corporal, jandarmii au găsit bunurile furate pe care le-a restituit societăţii comerciale.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro