Stire

Se judecă din nou procesul primarului

22.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Procesul primarului Aradului, Gheorghe Falcă va avea o nouă înfăţişare în această săptămână, mai exact pe data de 24 octombrie, la ora 9.00.

Amintim că în această toamnă procesul în care primarul este acuzat de fapte de corupţie a fost amânat de două ori. La ultima înfăţişare s-a prezentat şi Gheorghe Falcă alături de Radu Vasil şi Francisc Demeter. Flora Popa   fiind singura care a lipsit de   la proces. De această dată însă amânarea a intervenit  din cauza avocatului din Timişoara al Consiliului Local al Municipiului Arad, pe care procurorii l-au considerat drept parte vătămată. Amintim  însă că avocatul timişorean,  Viorel Paşca, a lipsit însă şi la penultima înfăţişare.

La ambele înfăţişări din această toamnă un grup de aproximativ 20 de tineri ai organizaţiei PSD Arad au protestat în faţa Tribunalului pentru a solicita instaurarea justiţiei, cerând demisia primarului. Tinerii au mărşăluit cu pancarte pe trotuarul din faţa Tribunalului, pentru a evita   să răspundă în faţa organelor de ordine pentru că nu au avut aprobare pentru un miting autorizat. La ultima infăţare cei prezenţi au avut capetele bandajate sau au prezentat bandaje pe mâni sau picioare, în semn de solidaritate, au spus ei, cu liderul sindical din Primărie care a susţinut că a fost agresat de Gheorghe Falcă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro