Stire

Doi minori dispăruţi de la domiciliu

23.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni sunt în căutarea a doi minori care au fost daţi dispăruţi de către membrii familiei. Ambii însă sunt cunoştinţe mai vechi de-ale oamenilor legii, pentru că nu sunt la prima abatere de acest gen.

Şod Laura Andrada Simina, de 15 ani, a fost dată dispărută zilele trecute. Părinţii sunt disperaţi, deşi minora a mai fost plecată de-acasă şi ulterior a revenit sau a fost găsită de către poliţişti. La data dispariţiei, tânăra purta pantaloni negri, bluză neagră, geacă maro din piele cu glugă, pantonfi sport şi are următoarele semnalmente: 1,60 înălţime, 60 kg, păr lung vopsit negru, ochi căprui.

Celălalt minor care se află în vizorul poliţiştilor arădeni are numai nouă ani şi se numeşte Csaba Gabor. Băieţelul face parte dintr-o familie numeroasă şi a mai fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri. Atât părinţi cât şi oamenii legi sunt puşi în alertă pentru că minorul şi-a întemeiat strânse prietenii cu boschetarii din zona gării CFR Arad.

Csaba Gabor are 1,10 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns chel, iar la data dispariţiei purta pantaloni de trenning albastru închis şi adidaşi cu şiret alb cu albastru.

Poliţişti cer ajutor arădenilor care pot oferi informaţii despre locul unde se află în prezent cei doi minori să sune la 112.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro