Stire

Urmărit general pentru tentativă de omor

24.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un arădean este dat în urmărire generală de câteva zile, pentru tentativă de omor.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad sunt în alertă maximă şi de câteva zile încearcă să îi dea de urmă tânărului Ovidiu Răchită, care este acuzat de către procurorii arădeni de tentativă de omor calificat şi loviri sau alte violenţe.

Ieri, Tribunalul Arad a emis un  mandat de arestare preventivă pe numele condamnatului Răchită Ovidiu, cunoscut membru a unei grupări interlope din oraşul Arad. tănărul a dispărut imediat după ce a înjunghiat doi bărbaţi în parcarea din  Aradul Nou, în faţa Clubului Mooskea. Amândouă victimele au fost transportate imediat la spital, unul fiind înjunghiat în coapsă iar un altul în abdomen. Acesta din urmă a fost introdus imediat în sala de operaţii iar acum se află internat la Spitalul Clinic Judeţean Arad, sub supraveghere medicală strictă. Medicii au stabilit zilele trecute că viaţa celui înjunghiat în abdomen, pe nume Marius Panin, a fost pusă în pericol în urma loviturii pe care agresorul i-a aplicat-o.

Tânărul căutat de poliţişti este recidivist, poliţiştii susţinând că nu se află la prima abatere de acest gen.  În urmă cu doar câteva luni, acesta a ameninţat cu un pistol mai mulţi turişti dintr-un autocar, însă atunci a scăpat cu basmaua curată. Acum acesta riscă aproape 12 ani de închisoare pentru fapta comisă. Mai rămâne doar ca poliţiştii arădeni să îi dea de urmă...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro