Stire

BERMO GROUP ? o bucătărie premium pentru fiecare apartament premium!

24.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Bermo Group, dezvoltatorul imobiliar arădean cel mai dinamic şi serios, liderul segmentului rezidenţial premium pe zona de vest, se prezintă la târgul Arinvest 2008 cu o ofertă greu de refuzat: la fiecare apartament contractat se oferă cadou mobilier de bucătărie.

Mobilierul este produs în Germania şi poate fi admirat, văzut şi atins la standul Bermo Group din cadrul târgului imobiliar Arinvest 2008. Ca de fiecare dată la acest eveniment, compania arădeană se prezintă într-un mod propriu şi deosebit, cu profesionalismul care o caracterizează. Standul reuşeşte fără doar şi poate să le ofere vizitatorilor o imagine clară a unui apartament premium, a confortului şi ambianţei pe care le oferă produsele Bermo Group.

„Ceea vedem aici în stand e zona de living cu bucătăria şi e chiar foarte aproape atât ca dispunere cât şi ca suprafaţă de ceea ce avem la apartamentele de două camere din Bermo Orizont şi Bermo Residence. Evident că fiecare client îşi va personaliza apartamentul după propriile gusturi, ceea ce oferim noi aici este doar o idee despre posibilităţile pe care le ai atunci când mobilezi un apartament premium. Şi în cazul mobilierului de bucătărie cadou există o propunere dar fiecare client îl va personaliza şi accesoriza conform stilului propriu.” precizează Flavius Eşnican.

Indiferent de proiectul Bermo în care veţi contracta un apartament, Bermo Residence, Bermo Ambient sau Bermo Orizont, dacă o veţi face în perioada 23 octombrie – 21 noiembrie veţi primi cadou mobilierul de bucătărie. Pentru a-l vedea şi pentru a primi toate informaţiile despre produsele Bermo Group sunteţi invitaţi la standul companiei din cadrul târgului imobiliar Arinvest 2008 la Expo Arad.

Informaţii se pot obţine şi la telefoanele: 0257.22.85.65, 0728.458.458, 0731.144.144 sau vizitând www.bermo.ro, unde puteţi studia regulamentul promoţiei „O bucătărie premium la fiecare apartament premium”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro