Stire

ACU, la v?nătoare de ?leoparzi?

25.10.2008 ⋅ 0 comentarii

„Studenţii” sunt gata de confruntarea cu CFR Timişoara. Arădenii au un statut de outsider în confruntarea de la Gara Mare, dar îşi joacă şansa şi încearcă să profite de problemele „leoparzilor” în propriul fief.

„Înscriu mult, dar şi primesc multe goluri acasă. Cu Deva au învins 5-3, iar cu Piteştiul a fost 3-4. Vom încerca să speculăm”, a punctat Costel Bogoşel, admiţând că ar fi încântat să vină cu un punct de la Timişoara. Două incertitudini sunt în lotul arădean la această oră. Dănuţ Miţiţi a suferit o contractură, în vreme ce Bogdan Onu s-a ales cu o întindere. Bogoşel spera să-i poată recupera până la ora jocului, pe care ACU l-ar putea aborda în formula Paşcalău – Silaghi, Lung, Miculescu, R. Andone – Novacovici, C. Roşca, C. Bota, Turcaş – Cr. Luca, Cl. Balaci. 

„Ne aşteptăm la o partidă dificilă, mai ales că şi arădenii se vor prezenta cu moral ridicat. Avem câteva probleme de efectiv pe care sperăm, dacă va fi posibil, să le rezolvăm până la meci. Sunt încrezător în ce va fi la meci, dar şi îngândurat. Am avut o evoluţie bună şi ar fi ideal să fie tot aşa şi de acum încolo. Noi nu ne vom lua măsuri speciale pentru întâlnirea aceasta, cred că mai degrabă ei îşi vor lua  măsuri de precauţie”, a declarat pentru Renaşterea Bănăţeană antrenorul CFR-ist Florin Bugar. Tehnicianul a admis că se teme de meci, tocmai datorită faptului că joacă pe teren propriu. „Vişiniii” au trei jucători incerţi, C. Străuţ, Neagoie şi Jovanovici, toţi confruntaţi cu probleme de ordin medical. Nu va juca sigur ex-utistul Milosavlevici, nerefăcut după o accidentare suferită în Antalya, ce i-a oprit transferul la Gloria Buzău. Aşadar, pentru azi, „unsprezecele” gazdelor se anunţă următorul: Mutu – Goşa, Aldana, Feleagă, Ştefan - Rada, Paleacu, Dudaş, R. Stan - Vukasinovici, Pecarov.

Arbitri: Adrian Comănescu (Vâlcea)– Lorin Udrea (Tg. Jiu), Constantin Por (Baia Mare). Observator FRF: Valer Vancea (Oradea). 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Radu Romanescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro