Stire

Doi arădeni bătuţi de proxeneţi ?n Timişoara

25.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Din cauza unor prostituate din Timişoara, trei tineri arădeni, dornici de senzaţii tari au luat bătaie, ajungând pe mâinile poliţiştilor timişoreni. Şi asta după ce, odată ajunşi în oraş, au găsit un anunţ apărut la mica publicitate dintr-un ziar local, cu fete care promiteau clipe de vis, domnilor generoşi.

Nu au stat prea mult pe gânduri şi şi-au dat întâlnire cu fetele. Ajunşi la destinaţie, cel mai curajos dintre ei a urcat în apartamentul fetelor, sub pretextul că va negocia preţul, ceilalţi doi rămânând în faţa casei să aştepte. După câteva zeci de minute bune de aşteptare, cei doi tineri s-au plictisit şi au încercat să pătrundă în scara blocului, pentru a-şi striga prietenul.

Fetele şi-au sunat imediat „peştii”, pentru a le proteja, speriate de ţipetele ce se auzeau. Băieţii care au venit imediat în ajutorul fetelor au tăbărât peste cei doi cu pumnii şi picioarele, aplicându-le o lecţie pe cinste. De frică, celălalt arădean care se afla în apartamentul fetelor a sărit pe geam, a luat un taxi şi a plecat spre Arad. Patru echipaje ale Poliţiei s-au deplasat imediat la faţa locului şi i-au găsit pe cei doi tineri bătuţi măr de către proxeneţii fetelor. În apartament, oamenii legii au găsit o ţigară ce conţinea haşiş şi un registru de casă, unde fetele ţineau evidenţa clienţilor. 

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie, în timpul desfăşurării raziei au fost sesizaţi despre faptul ca într-un apartament situat pe Bulevardul T. Ionescu a avut loc un scandal la care au participat mai multe persoane. Proprietarul apartamentului închiriat celor trei tinere şi care a fost de faţă în momentul intervenţiei poliţiştilor a predat 13 telefoane mobile de diferite mărci şi o ţigară care prezenta suspiciuni de a conţine droguri şi despre care a susţinut că aparţin chiriaşelor. A fost sesizată B.C.C.O. Timişoara care, în urma testării, a stabilit că ţigara în cauză conţinea aproximativ un gram de haşiş. Celor trei tinere le-au fost întocmite de către Secţia 1 Poliţie acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie“ , se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul Poliţiei Timiş.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro