Stire

Larisa şi Marius, primul duel la Dansez pentru tine

27.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Tensiune maximă pentru toţi arădenii... Aşa ar putea fi descrisă cea de-a doua emisiune din cadrul noii ediţii „Dansez pentru tine”. Seara „dansului femeii” a îngreunat sarcina multor concurenţi, ce au încercat să facă o rumba bună, dar nu s-a putut decât un ritm ce abia dacă păstra din elementele fixe ale dansului respectiv.

Însă ceea ce pe noi ne-a interesat în mod direct a fost echipa formată din arădeanca Larisa şi Marius. Deşi a repetat aproape fără încetare dansul ce a speriat-o, Larisa nu s-a putut concentra îndeajuns de bine, copleşind-o emoţiile şi spaima unui dans ratat. În asentimentul ei a fost şi Marius, ce a dat tot ce a putut în executarea rumbei care nu a reuşit să se muleze pe profilul lor.

Încă de cum au păşit pe scenă, o simplă privire pe chipul Larisei şi ne-am dat seama de faptul că ceea ce va urma (dansul rumba) va fi dificil pentru ea. Conştientă că a început repetiţiile cu stângul, după cum spune chiar ea, nu a încetat să spere că până la urmă prezentarea în concurs va fi chiar mai reuşită decât la repetiţii. Din păcate însă, tensiunea nu i-a lăsat pe cei doi parteneri să plutească pe scenă.

Nici la dansul ţigănesc Larisa nu a fost mulţumită de prestaţie. După dezamăgirea din dansul ce l-au prezentat prima oară în concurs, se pare că nu a avut suficientă putere de concentrare. Miza pe acest dans, dar nu s-a mai putut armoniza, datorită gândurilor legate de duel.

Astfel, dacă e să facem un rezumat al serii, nu putem spune că a fost dezastruos. Cu un punctaj relativ mic faţă de cel mai mare, care l-a clasat din nou pe primul loc pe Luciana şi Pavel, acumulând 89,5 puncte, soarta a decis ca Larisa şi Marius să intre la duel cu Ludmila şi Vlad, aceştia reuşind să acumuleze doar 79 de puncte. La aflarea acestora, Marius  a susţinut că „în mod clar, rumba   ne-a trimis la duel”, cu specificarea că Larisa a simţit acest lucru încă de după primul dans al serii.

Acum este rândul lor să munceacă mai mult. Vor trece printr-o săptămână de foc, ce sperăm să se finalizeze în favoarea lor, cu bucuria noastră. Acum este datoria noastră de a-i susţine, de a demonstra că ne pasă. Un simplu vot nu costă nimic, însă este un pas înainte pentru Larisa în concurs. Suntem arădeni, să demonstrăm acest lucru...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro