Stire

LOTO - Speranţe la premiul de peste patru milioane de euro

27.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Potul cel mare de peste patru milioane de euro,  pus în joc la extragerile Loto 6 din 49,  le-a făcut cu ochiul sutelor de arădeni astfel încât, încă de la orele dimineţii, la agenţiile loto a fost mare agitaţie. Împătimiţii acestui joc dar şi cei care doar îşi încearcă norocul şi-au pus mari speranţe în milioane de euro pentru care se rugau cu ardoare.

„Reportul este de 5 milioane de euro la 6 din 49 şi noroc şi se joacă atât variante simple, combinate  cât şi cu şanse multiple. Arădenii au venit într-un număr mai mare decât altă dată, pentru că este pus în joc un mare câştig. Au cumpărat bilete atât jucătorii de la 6 din 49 cât şi pariorii, unii au pus multe bilete alţii însă, nefiind pătimaşi ai acestui joc, au pus doar câte un bilet“, spune Betia Petria, angajată a unei agenţii Loto din Arad.

„Nu am speranţe mari de câştig de aceea am pus doar două bilete. Nu sunt o jucătoare înrăită şi pun bilete doar când este pus în joc un premiu mare. M-aş mulţumi şi cu un câştig mic, dacă aş nimeri măcar patru numere...“, ne spune Margareta Răileanu, neîncrezătoare în şansele ei de câştig.

Alţii, însă, sunt jucători împătimiţi şi clienţi fideli ai agenţiilor Loto. „Joc de mult timp dar pun mai mult la pariuri decât la loto, pentru că aici câştigurile sunt mici şi dese. Posibilitatea de câştig este mult mai mare decât în cazul marilor extrageri 6 din 49.      Mi-ar prinde şi mie bine patru milioane de euro!“, spune Gheorghe Niţă, un parior fidel al agenţiilor loto.

Din fericire, am putea spune, şi săptămâna aceasta putem visa să devenim milionari în euro, pentru că nimeni nu a ghicit numerele norocoase. Ultima dată, marele premiu la categoria I a jocului Loto 6 din 49 s-a câştigat în urmă cu zece săptămâni, în 10 august 2008, şi a fost în valoare de peste 3,8 milioane de euro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro