Stire

Arădenii nu s-au ?nghesuit la t?rgul de imobiliare

27.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Târgului de case, proiecte şi investiţii AR – INVEST, aflat la cea de a III a ediţie şi-a închis ieri porţile. A fost primul an în care Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean au devenit pe lângă  Idea Pro  organizatorii oficiali ai târgului. Deşi numărul arădenilor interesaţi de ofertele imobiliare a acestei ediţii nu a fost mai mare decât anul trecut organizatorii afirmă că a fost un târg reuşit. 

Au fost trei zile de prezentări de  oportunităţi de investiţii adresate populaţiei, întreprinderilor mici şi mijlocii precum şi marilor investitori.  S-au ţinut conferinţe atât de către oficialităţile locale cât şi de către marii investitori. „S-a simţit un pic interesul pentru piaţa imobilară, însă lumea nu ştie încotro să li se îndrepte, de aceea piaţa este blocată. În ceea ce priveşte vizitatorii putem spune că au fost într-un număr aproximativ egal cu cel de anul trecut cu toate că noi ne-am aşteptat să fie mai mare. Ne-au trecut pragul aproximativ 2.000 de persoane. Este bine însă că expozanţii şi-au prezentat oferta şi    s-au făcut cunoscuţi. Este important că au participat la târg şi arădenii au putut studia ofertele.  Noi spunem că criza în acest domeniu nu este atât de gravă pe cât se vorbeşte”, afirmă Corina Giurgi, manager proiect. 

Concursul de desene a dat ediţiei din acest an un plus de culoare. Peste 70 de elevi din clasele V – XII au răspuns pozitiv provocării de a desena casa în care îşi vor dori să locuiască.  S-au acordat astfel trei premii pentru fiecare categorie de vârstă şi încă şapte menţiuni. „Un moment deosebit al târgului a fost concursul de desene. Am reuşit prin intermediul  concursului să ajutăm unul dintre elevii cu dizabilităţi de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”. S-au adunat 420 de lei”, mai declară Corina Giurgi. Carmen Teodorescu şi Darius Megeşan au fost câştigătorii premiilor pentru vizitatori. Carmen a câştigat un DVD, iar Darius un cec de 1.000 de lei.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro