Stire

T?năr fără permis s-a rostogolit cu maşina

29.10.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce că nu avea permis de conducere, un tânăr s-a răsturnat spectaculos cu un autoturism, după care, a părăsit locul faptei.

Accidentul s-a întâmplat pe DN 79 A, pe drumul ce leagă localitatea Pleşcuţa de localitatea Vârfurile. Tânărul de 20 de ani din judeţul Hunedoara, se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra, când, fiind aproape patru dimineaţa, acesta a pierdut controlul volanului, şi pentru că nu avea experienţă în conducere, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după care speriat şi plin de sânge, a păsărit locul incidentului, abandonând maşina.

Poliţiştii au fost sesizaţi imediat de către câţiva şoferi care au trecut prin zonă şi în urma cercetărilor la faţa locului, în scurt timp au reuşit să îi dea de urmă conducătorului auto care a provocat incidentul.

Astfel, Nicolae Bodgan de 20 de ani a fost reţinut şi cercetat de către oamenii legii, care au constatat că tânărul nici măcar nu avea permis de conducere. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro