Stire

Peste 300 de firme ?n top

29.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional va fi joi, gazda celui mai important eveniment de afaceri local din acest an. Este vorba despre ediţia a XV-a  a fazei judeţene a Topului Firmelor din Judeţul Arad. 

Manifestarea a devenit tradiţie în viaţa comunităţii de afaceri locale, destinată promovării şi evidenţierii societăţilor comerciale cu rezultate economice remarcabile în anul financiar anterior. „Topul consemnează o stare de fapt care oferă o imagine veridică a sensului în care evoluează economia judeţului Arad.  În TOP s-au calificat 4.821 de firme, dintr-un număr de 18.417 care au depus bilanţul contabil pentru anul financiar trecut, din totalul de 19.010 de firme înmatriculate la Registru Comerţului. Dintre acestea 328 au reuşit să ocupe unul din primele trei locuri, la una din cele şase grupe şi 41 de domenii de activitate”, afirmă Violeta Mureşan-Diaconescu, manager de proiect.

De asemenea, pe lângă aceste premii, 45 de firme vor primi Trofeul de Excelenţă.  Acest trofeu îl primesc firmele care timp de cinci ani s-au clasat pe primul loc, iar 31 vor primi Dinstincţia de Execelenţă. Acestea din urmă trebuie să se fi clasat trei ani consecutiv pe primul loc. Toate firmele care au fost înregistrate şi cu un leu datorie la stat au fost eliminate de la acest TOP.

În acest an noutatea acţiunii este că au fost introduse şi societăţile bancare şi de intermedieri financiare, societăţile de asigurare şi reasigurare, societăţile de servicii de investiţii financiare şi societăţile al căror obiect de activitate constă în jocuri de noroc şi pariuri. 

Vicepreşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad, Nicolae Groşan a afirmat că 86% din firmele prezente în TOP sunt IMM-uri. Evenimentul de la Arad se desfăşoară în acelaşi timp cu cel de la Timişoara, iar Consulii Generali sunt invitaţi să participe şi la Arad, numai că până în momentul de faţă nu şi-au anunţat oficial  prezenţa.

Muzică şi surprize

Ca de obicei, seara dedicată premierii firmelor va fi una plină de muzică şi surprize. Pe scenă   va urca trupa Daniel’s  Band. Cei prezenţi vor fi încântaţi şi cu muzica quartet de coarde oferit de Filarmonica Arad. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad sărbătoreşte cu această ocazie şi 15 ani de desfăşurare a Topului

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro