Stire

Trădaţi ?n dragoste, varianta PSD, continuă - Teodora Hotăran a rămas preferata... ?soţului?

01.11.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce a avut parte de o „păruială” ca-n filme, chiar pe scările Primăriei, consilierul municipal Teodora Hotăran a rămas tot în braţele prietenului şi chiar la volanului autoturismului... adversarei.

• Ex. soţia se destăinuie

Deşi cei doi au divorţat de aproape nouă luni de zile şi au împreună o fetiţă de 12 ani, se pare că tânăra pesedistă ar fi fost amanta respectivului încă de acum zece ani de zile.

„Nu mi-a confirmat niciodată, însă bănuiam că are o altă relaţie. Timp de zece ani aceasta nu a făcut altceva decât să îmi distrugă viaţa. Nu am făcut nimic pentru că mă gândeam la fetiţă. Aşteptam să crească pentru a se convinge singură de problemele pe care le avem în familie. Am avut mai multe discuţii telefonice cu Teodora Hotăran în ultima vreme, înainte de divorţ, în care existau momente când pur şi simplu mi se plângea. Îmi povestea că cel mai mult o doare faptul că la sărbători soţul meu, fostul acum, nu este lângă ea. De altfel, mi-a spus cu gura ei că de câte ori soţul meu a fost plecat pe undeva, a fost cu ea. Chiar nu intenţionez să devin vedetă şi nici nu am vrut să apar în presă pentru scena de alaltăieri. Nu am vrut să iasă aşa, însă cu frumosul, Teodora nu ştie. De câteva luni de zile mă rog de ei, de amândoi, să îşi transfere maşinile amândouă pe numele lui, pentru că atât Audi Q7, care este cumpărat în leasing, cât şi Mercedesul, sunt pe numele firmei mele. Eu de când am divorţat şi am plecat din casă împreună cu fetiţa, stau pe chirie, şi plătesc 2.500 de euro pe lună leasing-ul ca să îl conducă... Teodora Hotăran. De când am divorţat pur şi simplu lui nu i-a păsat deloc, mai ales de fetiţă.  Am fost să iau fetiţa de la şcoală şi am văzut Audi Q7, maşina mea, parcat în faţă la sediul PSD. Am intrat pentru că nu am mai suportat şi am cerut să stau de vorbă cu ea. Colegii de-acolo mi-au spus că este vis-a-vis în şedinţă şi am mers la Primărie. Probabil că a fost anunţată pentru că ea atunci cobora scările, când eu intram. I-am cerut direct cheile de la maşină şi a început să îmi adreseze în gura mare tot felul de injurii. Dintr-o dată a sărit la mine, încercând să mă lovească cu poşeta. Atunci am reacţionat şi am vrut doar să mă apăr. S-a aruncat direct la mine în păr şi a încercat să mă zgârâie pe faţă cu unghiile. A venit un domn de la pază care ne-a despărţit. Am plecat spre maşină, unde era fiica mea, mă aştepta. Acolo am sunat la 112 însă  mi s-a spus că s-a cerut deja ajutorul. A venit şi fostul meu soţ, iar ea a urcat la el în maşină, încercând să plece. M-am dus la ei şi le-am spus că nu pleacă nicăieri până nu vine poliţia. Soţul meu s-a ridicat din maşină, m-a împins şi mi-a dat un picior în stomac. Fetiţa a intervenit şi l-a mai calmat. Eu m-am ţinut de portiera maşini şi poate de aceea zice el că am distrus-o. Oricum e proprietatea mea”, ne-a povestit fosta „adversară” amoroasă a consilierei Teodora Hotăran.

•Pesedista ameninţă

Consilierul municipal Teodora Hotăran, cea care a transformat Primăria într-un adevărat circ, dezminte acuzaţiile aduse şi totodată promite că nu va lăsa lucrurile să rămână aşa. „În primul rând viaţa mea personală nu interesează pe nimeni. Povestea nu e aşa cum a relatat-o fosta soţie a prietenului meu, viitorul meu logodnic. Pentru ca să vă faceţi o imagine în ansamblu despre acea persoană, pot să vă spun că este recidivistă. A mai agresat o femeie în primăvara acestui an în faţa la magazinul Kaufland, în urma căreia s-a ales cu o amendă penală pentru că s-au înţeles, iar victima şi-a restras plângerea. Ne hărţuieşte de ceva vreme pe mine şi pe prietenul meu. Ne deranjează numai atunci când vrea bani. Cât despre maşinile NOASTRE, într-adevăr sunt pe numele firmei ei, însă banii pentru rată îi plăteşte el în fiecare lună. Eu mi-am scos certificat medico-legal şi o să mă adresez instanţei”, a declarat Teodora Hotăran.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro